Velkommen

Danmarks eneste landsdækkende installationsfirma!

e-gartner installerer samtlige robotplæneklippere på det danske marked.

Installationen er hurtig og effektiv, fordi vi bruger specialudstyr

  • En standardinstallation, der passer til de fleste haver, koster 2.500 kr. inkl. moms
  • Vi har medarbejdere i samtlige landsdele, bortset fra Bornholm, og installerer i hele landet, med undtagelse af på ikke-brofaste øer.

forside illustration 04

Hvorfor en robotplæneklipper?

  • Den slår græsset i din have, så du kan lave noget andet
  • Den er mere lydsvag end en almindelig plæneklipper
  • De kører på el, og du skal derfor ikke huske at påfylde benzin
  • Den er mere miljøvenlig end en benzinplæneklipper
  • Den kan slå dit græs selvom det regner
  • Du vil opleve mindre mos i din plæne og færre muldvarpe

Når du kontakter e-gartner, aftaler vi det tidspunkt der passer dig bedst.
e-gartner kommer ud til dig, når du har tid. Vi ved, at mange har en travl hverdag, og vi installerer derfor også i weekenderne samt på helligdage.

Installering

Vi tilstræber at installere din robot så hurtigt som muligt, men må tage forbehold for kampagner i de kæder vi samarbejder med, der kan medføre længere ventetid.

Montøren kommer hjem til dig og monterer de kabler i græsplænen, som robotten navigerer ud fra. Kablerne fræses nænsomt ned i din græsplæne ved hjælp af en speciel nedpløjningsmaskine. De vil herefter være skjult og beskyttet under plænen.

miimo_6_600x600pxlVi leverer og installerer og går først når alt virker, som det skal.

Vi anbefaler altid, at du er hjemme, når montøren installerer din nye robotplæneklipper, fordi I i samarbejde bliver enige om, hvor ladestationen skal stå, hvor robotten skal køre og lignende. Montøren programmerer robotplæneklipperen efter dit behov og instruerer dig i teknikken, så du er klædt på til at håndtere din robot fremadrettet.

Visse typer af robotplæneklippere kan styres eller overvåges via en applikation på en mobiltelefon eller en tablet. Vi hjælper dig ikke med at sætte den op, da kravene til en sådan opkobling kan variere meget, afhængig af lokalitet og udbyder.

Vores montører rydder op efter sig, så kun din nye robotplæneklipper og nyslåede græsplæne vidner om, at vi har været forbi din have.

Honda miimo_6Når du har fået en robotplæneklipper leveret og installeret af e-gartner.dk, er det eneste du skal gøre at nyde en velklippet plæne resten af sommeren.

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på rådgivning om hvilken robotplæneklipper der passer bedst til din have, baseret på vores årelange erfaring. På den måde er vi sikre på at dine forventninger kan indfries, og du køber den rette maskine til din have!