Installation af robotplæneklipper

Ved e-gartner ApS tilbyder vi installation af robotplæneklipper for kunder i hele Danmark. Med i prisen er installation af ladestationen og den rette placering af stationen. Vi sørger for installationen af din nye robotplæneklipper. Installationerne udføres altid af autoriserede montører.

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på rådgivning om, hvilken robotplæneklipper der passer bedst til din have, baseret på vores årelange erfaring. På den måde er vi sikre på, at dine forventninger kan indfries, og du køber den rette maskine til din have!

Når vi har modtaget din bestilling, bliver den sendt til den montør, der kører i dit område. Montøren vil kontakte dig tre til fem dage før, robotten skal installeres, så I sammen kan aftale det bedste tidspunkt. I højsæsonen skal der forventes en vis leveringstid!

Montøren kommer hjem til dig og monterer de kabler i græsplænen, som robotten navigerer ud fra. Kablerne lægges nænsomt ned i din græsplæne som en få centimeter smal rille. Efter et regnskyl er rillen ikke længere til at få øje på. Vi anbefaler altid, at du er hjemme, når montøren installerer din nye robotplæneklipper, fordi I, i samarbejde, bliver enige om, hvor ladestationen skal stå, hvor robotten skal køre og lignende.

Læs mere om montering af kanttråd

Installation af robotplæneklipper indeholder:​

 • udlægning af afgrænsningskabel, samt opstart af robotten.
 • omkransning af 3 forhindringer (fx træer, buske, trampolin, fritliggende bede, søer eller lignende)
 • opsætning af én ladestation
 • instruktion i robotplæneklipperens basis funktioner og opbygning

​Har din have mange blomsterbede, træer eller lignende, tager vi højde for det – ingen have er for kompleks. Inden vi starter, får du en fast pris på eventuelle yderligere behov såsom:​

 • udlægning af ekstra afgrænsningskabel ved ekstraordinært komplekse haveområder
 • omkransning af ekstra forhindringer
 • lægning af afgrænsningskabel under/hen over fliser
 • installation af ekstra ladestationer​
 • Tilslutning/opsætning til app/netværk (app skal være downloadet på telefonen og password til wifi skal være tilgængeligt, når vi kommer)
 • installation udenfor normal åbningstid
 • nogle robotter bruger udover kantledningen til at styre efter også en eller flere guidewire

Montøren programmerer robotplæneklipperen efter dit behov og instruerer dig i teknikken, så du er klædt på til at håndtere din robot fremadrettet.  

Vores montører rydder op efter sig og kan evt. tage emballagen med, så kun din nye robotplæneklipper og nyslåede græsplæne vidner om, at vi har været forbi din have. For de fleste haver er en standardinstallation af robotplæneklipper til 2.699 kr. inkl. moms dækkende.​

Se vores fulde prisliste her​​

​Forbehold:

e-gartner ApS er ikke ansvarlig for skader på planter, belægningssten eller andet som efter dine ønsker optages, flyttes eller beskæres.

Montøren kan afvise at gennemføre installationen, såfremt forhold i haven, efter montørens vurdering, gør, at man ikke kan opnå en tilfredsstillende installation og drift, herunder at haven ikke er forberedt til installation jf. nedenfor.

Såfremt din installation af robotplæneklipper ikke kan gennemføres på grund af, at du ikke har forberedt haven jf. nedenstående, påberåber e-gartner ApS sig retten til at fakturere dig med i alt kr. 500,- inkl. moms.

En robotklipper vil efterlade et mindre uklippet område udenfor det afgrænsede arbejdsområde samt op ad træer og faste forhindringer. Dette område skal klippes med en græstrimmer efter behov. Ønsker du at undgå dette, skal græsplænen inden installation forberedes ved at lægge belægningssten i plan med græsplænens kant i en bredde på typisk mindst 20 cm.​

Dine forberedelser:

​Du skal forberede din have til robotplæneklipperen således at:

 • Græsset er kort (nyslået ca. 4 cm. i længde)
 • Der ikke er placeret sten, vandslanger, havemøbler, legetøj, grene o.l. på græsset
 • At der er fri adgang til græssets kant, hvortil det ønskes, at robotklipperen skal arbejde, herunder at overhængende buske o.l. er beskåret eller fjernet.
 • At eventuelle huller, kanter til fritstående træer og lignende i græsset er fyldt op med jord eller grus.
 • At der forefindes adgang til lysnettet, 230V, evt. via en forlængerledning, så placering af ladestation ikke er begrænset til, hvor der er strøm, men rent faktisk hvor det er mest optimalt for robotten at ”bo” for at opnå den mest driftssikre installation. Venter altid med at få lavet en fast el-installation, til vi har afsluttet installationen.
 • At eventuelle trampoliners vandrette del af benene er gravet ned i græsset.
 • Vi anbefaler at du er hjemme under monteringen.

​Har du allerede besluttet  at e-gartner skal installere din robotplæneklipper?

Så book os online i dag!

​Er du i tvivl om standard-installationen dækker dit behov?

Og har du brug for hjælp?

Så skriv til os ved at udfylde formularen. Vi guider dig til det rigtige valg og tilbyder også et uforpligtende tilbud på installation af robotplæneklipper.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

e-gartner ApS

Pile Allé 11
​3480 Fredensborg

Kontakt

Tlf.: 44 22 42 40

E-mail: kontakt@e-gartner.dk

CVR: 30713842

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

Lørdag - søndag: lukket

E-mails besvares alle dage.