Hvem er e-gartner.dk?

e-gartner retter blikket mod fremtiden, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder

”den rigtige løsning”. Vi vil ikke bare være en kopi af de andre på markedet – vi vil være den rigtige partner når det handler om drift og vedligehold af græsarealer, uanset om det drejer sig om villahaver, boligforeninger, fodboldbaner eller kolonihaver.

Det er derfor vi udelukkende koncentrere os om atyde professionel rådgivning, installation samt service indenfor græsrobotter. Som vi har gjort det siden 2013

Vores strategi er at vi vil give vores kunder den mest fleksible løsningsmodel, så vi kan opbygge den helt ”rigtige løsning” uanset krav og ønsker.​

Vores fleksible modulopbyggede aftaler sikrer at du selv vælger præcis de moduler som du har brug for. Tanken bag denne fleksible model er, at ikke to kunder er ens – derfor skal vi også kunne bygge en unik aftale hver gang – og det kan vi, når vi har en lang række faste moduler klar til brug. Det gælder alt fra installation, rene køb af robotter, med eller uden serviceaftale, til total udlicitering af en eller flere af vores ydelser, Du ved altid præcis, hvad du har at rette dig efter – og hvad du kan forvente!

For at nå disse mål vil vi:

  • Arbejde på at produkterne er miljøvenlige.
  • At producenterne har en høj grad af miljøansvar.
  • Gennem en aktiv indsats påvirker vores samarbejdspartnere til at udvikle miljøskånsomme produkter.
  • Kontinuerligt revidere vores miljø- og kvalitetspolitik samt udvikle miljøvenlige arbejdsmetoder for at forbedre og reducere brugen af ressourcer og energi, herunder minimere forurening.
  • Sikre, at alle medarbejdere udfører arbejdsprocesser på en miljø- og kvalitetsmæssig ansvarlig måde, som fuldt ud lever op til gældende lovgivningskrav.

Miljøpolitik

e-gartner deltager aktivt i at beskytte vort miljø og de naturskabte

ressourcer. Derfor vil vi med en aktiv miljøledelse arbejde for at værne om miljøet, medarbejdernes, kunderne samt disses helbred samt sikkerhed.​

Miljø – energibesparelse, stop forurening

Genbrug og bevarelse af ressourcer

Målet er at værne om naturskabte ressourcer ved at minimere spild og tab.

Vore medarbejdere arbejder med en effektiv styring og miljøbevågenhed omkring separering af affald og maskinemballage.

Vi tager derfor emballagen med retur ved levering af maskinerne, – og dermed sikre, at det bliver bortskaffet på en miljørigtig måde.

Få tilbud på installation af robotplæneklipper

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på rådgivning om hvilken robotplæneklipper der passer bedst til din have. På den måde er vi sikre på at dine forventninger kan indfries, og du køber den rette maskine til din have!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

e-gartner ApS

Pile Allé 11
​3480 Fredensborg

​e-gartner

  Pile Allé 11

​3480 Fredensborg

Tlf.: 44 22 42 40

E-mail: kontakt@e-gartner.dk

CVR: 39355426

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

Lørdag - søndag: lukket

E-mails besvares alle dage.