Installation af kabelfrie robotplæneklippere

Vi står for hele installationen

Kabelfrie robotplæneklippere navigerer – i modsætning til almindelige robotplæneklippere – via satellitsignaler, kamera eller en kombination af de to. De bruger derfor ikke kanttråd, hvilket betyder, at du ikke behøver at få monteret kanttråd rundt i haven, når du skal have installeret denne type robotplæneklipper.

Ved e-gartner tilbyder vi komplet installation af kabelfrie robotplæneklippere for kunder i hele Danmark. Vores landsdækkende service udføres af autoriserede montører, så du altid kan være sikker på en professionel montering.

Vi kommer ud og står for installationen, når det passer dig. Vi vil dog anbefale dig at være hjemme, når montøren kommer, så I, i fællesskab, kan finde en passende placering til din nye kabelfri robotplæneklipper.​

Få taget hånd om den komplicerede installation

Selvom der med en kabelfri robotplæneklipper ikke skal opsættes kanttråd, er der stadigt et stort og kompliceret stykke arbejde i at få den til at fungere korrekt. Vores tilbud på installation af kabelfrie robotplæneklippere indeholder således blandt andet:

 • ​Installation af robotten
 • Afgrænsning af område
 • Ekskludering af op til 3 områder
 • Installation af ladestation og korrekt placering
 • Opdatering af robotten

Kablefrie robotplæneklippere fungerer blandet andet ved at indsamle informationer fra satellitsignaler – både GPS og GNSS-systemer – for at vide, hvor og hvornår den bedst kan klippe din plæne uden at miste signal. Nogle modeller er dog også styret via kameraer.

Det er derfor vigtigt med korrekt installation af kabelfrie robotplæneklippere, hvis de skal være i stand til at benytte samtlige funktioner og indhente de relevante informationer, der sikrer driften – og det hjælper vi gerne med.

Kontakt os for at høre mere om installation af kabelfrie robotplæneklippere

Har du spørgsmål vedrørende installation af kabelfrie robotplæneklippere, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi har en del år på bagen fra branchen, og vi står derfor altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for det.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du sikrer en optimal drift af din nye kabelfri robotplæneklipper.​

Forbehold:

e-gartner ApS er ikke ansvarlig for skader på planter, belægningssten eller andet som efter dine ønsker optages, flyttes eller beskæres.

Montøren kan afvise at gennemføre installationen, såfremt forhold i haven, efter montørens vurdering, gør, at man ikke kan opnå en tilfredsstillende installation og drift, herunder at haven ikke er forberedt til installation jf. nedenfor.

Såfremt din installation af robotplæneklipper ikke kan gennemføres på grund af, at du ikke har forberedt haven jf. nedenstående, påberåber e-gartner ApS sig retten til at fakturere dig med i alt kr. 500,- inkl. moms.

En robotklipper vil efterlade et mindre uklippet område udenfor det afgrænsede arbejdsområde samt op ad træer og faste forhindringer. Dette område skal klippes med en græstrimmer efter behov. Ønsker du at undgå dette, skal græsplænen inden installation forberedes ved at lægge belægningssten i plan med græsplænens kant i en bredde på typisk mindst 20 cm.​

Dine forberedelser:

​Du skal forberede din have til robotplæneklipperen således at:

 • Græsset er kort (nyslået ca. 4 cm. i længde)
 • Der ikke er placeret sten, vandslanger, havemøbler, legetøj, grene o.l. på græsset
 • At der er fri adgang til græssets kant, hvortil det ønskes, at robotklipperen skal arbejde, herunder at overhængende buske o.l. er beskåret eller fjernet.
 • At eventuelle huller, kanter til fritstående træer og lignende i græsset er fyldt op med jord eller grus.
 • At der forefindes adgang til lysnettet, 230V, evt. via en forlængerledning, så placering af ladestation ikke er begrænset til, hvor der er strøm, men rent faktisk hvor det er mest optimalt for robotten at ”bo” for at opnå den mest driftssikre installation. Venter altid med at få lavet en fast el-installation, til vi har afsluttet installationen.
 • At eventuelle trampoliners vandrette del af benene er gravet ned i græsset.
 • Vi anbefaler at du er hjemme under monteringen.​

​Har du allerede besluttet  at e-gartner skal installere din robotplæneklipper?

Så book os online i dag!

​Er du i tvivl om standard-installationen dækker dit behov?

Og har du brug for hjælp?

Så skriv til os ved at udfylde formularen. Vi guider dig til det rigtige valg og tilbyder også et uforpligtende tilbud på installation af robotplæneklipper.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

e-gartner ApS

Pile Allé 11
​3480 Fredensborg

Kontakt

Tlf.: 44 22 42 40

E-mail: kontakt@e-gartner.dk

CVR: 30713842

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

Lørdag - søndag: lukket

E-mails besvares alle dage.