Vinteropbevaring​

Vi tilbyder også vinteropbevaring og service.

Vi henter din robotplæneklipper og evt. ladestation hos dig om efteråret, og leverer den køreklar til en ny sæson, når foråret melder sig.

Vores vinterservice indbefatter afmontering hjemme hos dig, opbevaring i opvarmet robothotel, rengøring, service, herunder udskiftning af knive og opdatering af software, samt geninstallation, og test af at robotten kan køre til foråret.

Vi tilbyder denne service i hele Danmark, Bornholm efter aftale, minus ikke-brofaste øer.

Pris: 1.590 kr. inkl. Moms, heraf er 500 kr. for afhentning/tilbage levering


Vores erfaring er at græsset stopper med at gro når temperaturen i løbet af hele døgnet ikke kommer over 6-7 grader Celcius. Tilsvarende starter græsset først med at gro når gennemsnitstemperaturen er over 6-7 grader Celcius, vi afstemmer afhentning og geninstallation efter disse temperaturer​

De seneste år har vi tilbudt denne service, da vores erfaring er at mange kunder ikke har plads til at have robotplæneklipperen stående i et opvarmet rum hele vinteren. 

Robottens batteri må dels ikke udsættes for længerevarende frostgrader, og skal oplades løbende i løbet af vinterperioden. 

Vi sørger for dette, og skifter samtidigt knivene, og renser din robot, og for de mærker vi har serviceaftaler med, har vi også mulighed for dels at opdatere softwaren, og udbedre evt. fejl. Hvis de er dækket af garantien, tager vi os af dette uden beregning. For øvrige skader kontakter vi dig inden vi foretager os yderligere.​​

Bestil vinteropbevaring​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hør mere om vinteropbevaring​​

Er du endnu ikke helt klar på at bestille, så tøv ikke med at kontakte os, for at blive klogere på produktet.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

e-gartner ApS

Pile Allé 11
​3480 Fredensborg

​e-gartner ApS

Pile Allé 11
​3480 Fredensborg

Tlf.: 

44 22 42 40

E-mail: 

kontakt@e-gartner.dk

CVR: 39355426

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

Lørdag - søndag: lukket

E-mails besvares alle dage.