Stiga kabelfri Robotplæneklipper
incl. levering og opsætning* fra 16.178,00

Modeler fra 500 til 10.000 kvm plæne.

Få CASHBACK på mellem 1.099 og 3.699 fra STIGA ved køb af totalt pakke hos e-gartner. ( Gælder til og med 12. Juli 2024 )

*prisen er incl. vores standart opsætningen læs mere under installation af robotplæneklipper

Kabelfrie robotplæneklippere

STIGAs kabelfrie robotplæneklipper, virker uden fysiske afgrænsningskabler. Installationen er virtuel, og robottens arbejdsområde kan tilpasses når som helst. Med STIGAs patenterede AGS-teknologi planlægges robottens klippesessioner intelligent. Du har fuld kontrol over din robot via STIGA.GO-appen.

  • Effektiv klipning med STIGA AGS-teknologi, der planlægger klippesessioner på forhånd.
  • 4G-forbindelse og STIGA Cloud for konstant kommunikation.
  • Kabelfri. Installationen er virtuel og udføres enkelt via appen.
  • Effektiv klipning med systematiske klippemønstre.
  • Fuld kontrol via STIGA.GO-appen.
  • Gratis datapakke i hele din robots levetid. Ingen ekstra omkostninger.

Ved årlig service kan garantien udvides op til 5 år. køre

AGS-teknologi

AGS-teknologien giver din kabelfrie robotplæneklipper mulighed for at planlægge sine klippesessioner intelligent, så det passer med sattelitsignalets styrke. På den måde kan robotten komme ud i alle områder af din have til rette tid og uden at miste signalet.

Alle zoner i din græsplæne klippes regelmæssigt og præcist, så ingen zone forbliver uklippet, og du undgår at overklippe ved at køre flere gange i det samme område. Resultatet er en jævn og smuk græsplæne.

Konstant og stabilt signal ved hjælp af 4G-dækning

For at arbejde med GPS RTK-teknologi, behøver robotten et uforstyrret signal til referencestationen. Denne forbindelse sker via 4G, og der er en konstant kommunikation mellem den kabelfrie robotplæneklipper, STIGA Cloud og referencestationen. STIGA A 1500 kabelfrie robotplæneklipper har kun brug for en referencestation, og denne er inkluderet ved køb af robotten.​

Tilpasseligt afgrænsningsområde

Den er kabelfri, så du behøver kun en app og en finger for at ændre din STIGA A 1500 arbejdsområdet. Du kan også styre andre funktioner i robotten, f.eks. udelukkelseszoner i forbindelse med klipninger og indstilling af inaktive tidspunkter.

Højtydende klipning

Fire roterende knivblade, der på baggrund af deres hærdning, længe bevarer et skarpt skær. Knivpladen roterer med op til 2.850 omdr./min og kan højdereguleres automatisk.

STIGA Soft Lawn Touch

STIGA kabelfrie robotplæneklipper er let nok til, at den ikke efterlader spor, og den kombinerer maksimal ydeevne med et skånsomt touch. Da batteriet er placeret centralt i robotten, forbedrer det balancen, mens yderbeklædningen sikrer adræt klipning – uanset om den bevæger sig over græsset eller vender tilbage til ladestationen.

AGS (Active Guidance System)

STIGA patenteret AGS-teknologi (Active Guidance System) sørger for at den kabelfrie robotplæneklipper ikke kun kan styres og kortlægge grænser, men også sikrer en nøjagtighed i klipningen på 2 cm. Den kunstige intelligens bruger den første tid efter første opsætning på at lære satellitternes kredsløb over din have at kende, så den ved, hvor der er signalblokeringer på bestemte tidspunkter om dagen. Denne kortlægning af signalet bliver opdateret hver dag. På den måde ved robotten, hvor og hvornår den skal klippe de forskellige områder af din have.

Systematisk klippemønster

Den kabelfrie robotplæneklipper fra STIGA optimerer energiforbruget og klippecyklusserne ved at klippe så lidt som to cyklusser om dagen. Den kabelfrie robotplæneklipper optimerer batteriforbruget yderligere, da den arbejder efter systematiske klippemønstre. Den har flere retningsændringsprogrammer, så risikoen for overklipning minimeres. STIGAs kabelfrie robotplæneklippere kan programmeres til at arbejde i flere klippezoner. Man kan indstille op til 10 zoner. Ved hjælp af STIGA.GO-appen kan du vælge mellem forskellige mønsterkombinationer for at fremme græssets sundhed og vælge plænens foretrukne udseende.

Perfekt balance i alle terrænformer

Ensartet klipning uden grimme hjulmærker takket være et perfekt konstrueret tyngdepunkt, som også sikrer balancen på hældninger op til 45 % (24°).

​Har du allerede besluttet  at e-gartner skal installere din robotplæneklipper?

Så book os online i dag!

​Er du i tvivl om standard-installationen dækker dit behov?

Og har du brug for hjælp?

Så skriv til os ved at udfylde formularen. Vi guider dig til det rigtige valg og tilbyder også et uforpligtende tilbud på installation af robotplæneklipper.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

e-gartner ApS

Pile Allé 11
​3480 Fredensborg

Kontakt

Tlf.: 44 22 42 40

E-mail: kontakt@e-gartner.dk

CVR: 30713842

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

Lørdag - søndag: lukket

E-mails besvares alle dage.