Montering af kanttråd til robotplæneklipper

Landsdækkende installation

Med en robotplæneklipper kan du nyde godt af en lydsvag, miljøvenlig og tidsbesparende løsning til at slå græsset i din haven. Ved e-gartner ApS tilbyder vi en landsdækkende service med installation af robotplæneklippere for kunder i hele Danmark, med undtagelse af de ikke-brofaste øer.

En velkørende automatisk plæneklipper afhænger af en kanttråd, der afgrænser hvor plæneklipperen kører. Vi kan derfor også hjælpe dig med montering af kanttråd til robotplæneklipper.

En standardinstallation indeholder montering af kanttråd til robotplæneklipper, som er dækkende for de fleste haver. Ved særligt komplekse haveanlæg, kan ekstra kanttråd og afgrænsningskabel tilkøbes.

Autoriseret montør står forinstallationen hjemme ved dig

For at imødekomme din travle hverdag, kan vi tilbyde montering af kanttråd til robotplæneklipper og opsætning af maskinen, når det passer dig. Vi anbefaler, at du er hjemme, når vores montør kommer hjem til dig. 

På den måde kan I sammen finde frem til, hvordan afgrænsningskablet lægges mest hensigtsmæssigt i haven.

Bestiller du vores standardinstallation, får du – foruden montering af kanttråd til robotplæneklipperen – opsætning af én ladestation, omkransning af tre forhindringer og kyndig instruktion i maskinens basis funktioner og opbygning. Dertil kan du tilkøbe udlægning af ekstra afgrænsningskabler, omkransning af yderligere forhindringer, opsætning af ekstra ladestandere, montering uden for normal åbningstid og montering af guidewire, der er nødvendigt ved nogle plæneklippere.

Installationen udføres altid af en af vores autoriserede montører, der også sørger for at medbringe skrald og indpakning efterfølgende, så din have står fin og klar til at blive klippet af din nye robotplæneklipper.

Kontakt os og hør mere om montering af kanttråd til robotplæneklipper

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du vil have en montør ud til at montere kanttråden til din nye robotplæneklipper, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi kommer ud og hjælper dig så hurtigt, som vi kan, så kan få nytte af din plæneklipper med det samme.​

​Har du allerede besluttet  at e-gartner skal installere din robotplæneklipper?

Så book os online i dag!

​Er du i tvivl om standard-installationen dækker dit behov?

Og har du brug for hjælp?

Så skriv til os ved at udfylde formularen. Vi guider dig til det rigtige valg og tilbyder også et uforpligtende tilbud på installation af robotplæneklipper.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Firmaoplysninger

e-gartner ApS

Pile Allé 11
​3480 Fredensborg

Kontakt

Tlf.: 44 22 42 40

E-mail: kontakt@e-gartner.dk

CVR: 30713842

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 14.00

Lørdag - søndag: lukket

E-mails besvares alle dage.